Játszótéri eszközt adományoz az Esőmanók Egyesület, autizmussal élő és egyéb fogyatékossággal élő gyermekek használatára!!!

2022-05-21

 Az Esőmanók Egyesület egy tornyos, csùszdàs, két hintàs fa játszótéri eszközt adomànyoz a paradicsomi gyerekeknek! 

A jàtszòtèri eszköz elkészítésére ès helyszíni összeszerelésere az Ezerfa Műhelyt bízta meg.

Reméljük az ùj eszközt boldogan fogják hasznàlni az ide járó gyermekek.

 
 

Az Esőmanòk Egyesület az elmúlt 2 èvben a nyári szünetben napközis tábort szervezett a  TM-i EGYMI “Berkes János készségfejlesztő Àltalànos Isklàjàba”járó gyermekek részére is (2020-ban 1 hetet, 2021-ben 2 hetet). Autizmussal èlő gyermekek mellett egyéb fogyatèkossàggal èlő gyermekeket is fogadtunk.

2022 évben azonban a humánerőforrás hiánya miatt, csak nagyon korlátozott létszámú, kiscsoportos mini tábort tudtunk szervezni az ide járó gyermekek részére.

Ezért az Esőmanòk Egyesület elnöksége ùgy döntött, hogy mivel az iskola egy jótékonysági futás keretében a gyermekek játszótéri eszközeire gyűjt, akkor ezt a törekvést támogatva az egyesület egy tornyos, csùszdàs, két hintàs fa játszótéri eszközt adomànyoz a paradicsomi gyerekeknek. 

 

A jòtèkonysàgi futáson az Esőmanòk Egyesületet, Kondorosi Judit képviselte ès adta àt az adomány levelünket, amit ezúton is köszönünk neki!

Letölthető fájlok

Név Méret

© szabika