“Esőmanók Esőmenők” nyári napközis tábor 2.

2022-07-25

2022.07.25-én  kezdődik az idei èv második Esőmanòk Napközis Tábora. Az a tábor, ahovà többnyire olyan gyermekek èrkeznek, akik mindamellett hogy autizmussal èlnek, meg egyèb társult betegségük is van ( pl intellektuàlis kèpessègzavar, epilepszia, ADHD, stb.).

Ahhoz, hogy minden gyerekhez egyénre szabottan minél jobban felkészüljünk ès mindegyiküknek megfelelő egyénre szabott vizuàlis tàmogatàst biztosítsunk, minden egyes gyerekre vonatkozóan szülői interjút ès a nevelési èv alatt velük foglalkozó szakemberekkel is interjút kèszìtettünk. Továbbá minden gyermekkel külön-kölön felméréseket kèszìtettünk (szimbòlumèrtès szint, expresszìv ès receptìv kommunikàciò).

A vizuàlis információs mappa anyagát a hétvégén a szülőknek is elküldtük, hogy el tudjàk kezdeni a gyermekek felkèszìtèsèt, hètfőn hova mennek, kikkel fognak találkozni, mi fog velük történni, stb.

Mi már nagyon várjuk ezt a tábort is. Nagyon izgulunk, mert nagyon szeretnénk, hogy ezek a gyermekek is jól èrezzèk magukat. Reméljük ìgy lesz!

 
 

Letölthető fájlok

Név Méret

© szabika