Licitálás az Esőmanókért

2022-10-07

A szekszárdi Gardénia Függönyüzlet és Naturtex márkaüzlet tulajdonosa Herbert Ivett keresett meg bennünket az elmúlt napokban. Évek óta ismeri és tiszteli erőfeszítéseinket az Esőmanók Egyesület munkásságával kapcsolatban. Ennek apropójaként és felajánlásával, a maga módján szeretné segíteni az autizmussal élő gyerekeket és családjukat.

Ezért 2 db gyönyörű szép 3 részes Naturtex ágynemű garnitúrát ajánlott fel Ivett licitálásra. A licitből befolyó összeggel az Esőmanók által szervezett autizmussal élő gyermekek, fiatal felnőttek, szociális-kommunikációs tréningeket és élmény terápiákat is tartalmazó klubfoglalkozásaik költségeit szeretné támogatni.

Ha úgy döntesz, hogy támogatnád az Esőmanók Egyesület klubfoglalkozásait, akkor a támogatást az alábbiak szerint teheted meg.

A licitálás menete:

  • 2 db licitálásra van lehetőség 1-1 db 3 részes Naturtex ágynemű garnitúrára
  • a licit 9.000,- Ft/db/garnitúra minimum licitről indul - licitálni legkésőbb 2022. október 30.    éjfélig van lehetőség
  • licit összegét a facebook bejegyzés alá kell beírni: Kattints ide!
  • 2022. október 31-én a két legmagasabb licit összeg „nyer” és a felajánlott támogatási összeget az Esőmanók Egyesület 71800013-11150453 számlaszámára tudja majd utalni.
  • amennyiben céges támogatási felajánlás érkezik, és „nyer”, abban az esetben a felajánlott összegről támogatói igazolást állítunk ki, mely Társasági adókedvezmény igénybevételére jogosít.

Ha esetleg valaki a liciten felül vagy a licittől eltekintve szeretné támogatni az Esőmanók Egyesület tevékenységeit, az a fentebb megjelölt számlaszámra bármekkora összeggel, azért is nagyon hálásak vagyunk!!!

 

 
 

Letölthető fájlok

Név Méret

© szabika