Tamási és Környéke Oktatási és Nevelési Intézmény és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat Regölyi Tagiskola

Elérhetőségek:

7193 Regöly, Rákóczi F. u. 1.


www.toni.sulinet.hu

 
 

 

A Tamási és Környéke Oktatási és Nevelési Intézmény és Egységes Pedagógiai Szakszolgálatot Tamási város és 8 csatlakozó önkormányzat hozta létre 2008. július 1-jével. 

A jogelőd Aranyerdő Társult Óvoda székhelye Tamási volt, de Páriban, Regölyben, Szakályban és Nagykónyiban is működtetett tagóvodákat. A Würtz Ádám Társult Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat többcélú intézményként az általános iskola feladata mellett a pedagógiai szakszolgálatok közül a logopédiát és gyógytestnevelést vállalta fel. A tamási székhely intézmény mellett Tamásiban, Regölyben, Szakályban, Nagykónyiban 1-1- tagiskola működött. A Béri Balogh Ádám Gimnázium és Kollégium vonzáskörzete a kistérségen túl Fejér, Somogy, Baranya megye területére is kiterjedt. A Lajtha László Zeneiskola mint alapfokú művészetoktatási intézmény nemcsak a város zene iránt érdeklődő diákjait, hanem a kistérség óvodás és iskoláskorú gyermekeit/tanulóit is fogadta. 

A létrehozott jogutód intézmény (TONIEPSZ) székhelye Tamási város lett, amely a városkörnyék más településeinek diákjait is fogadja a társuláson kívülről is.

 

Letölthető fájlok

Név Méret

© szabika